Sabtu, 27 Agustus 2011

Cara Privasikan Shoutbox


Ok . Private Shoutbox nih tujuan dia kalau tak nak bagi orang lain baca apa yang ditulis di situ . Jadi , korang je lah yang boleh tengok kan ..
Just Log in Shoutmix korang , boleh baca apa yang orang lain sampaikan .
Kepada pengguna ChatBox , Lyssa tak tahu bout that ok ? hee~ Sorry .

Ok , cara nya senang je .. Kepada yang sudah ada Shoutbox ..

1. Korang pergi dekat kod shoutmix korang tuh .

2. Lihat bahagian Width and Height ..
3. Korang just tukar width and height kalau korang nak shoutbox korang sebesar shoutbox Lyssa . Macam ni ..

4.





** Tukar kan Size Mengikut Size Yang Lyssa sudah tandakan Warna Merah tu ok?

5. Selesai .. Save ! Try Check .. Menjadi takk ?


Credit to : Lyssa

0 komentar:

:10 :11 :12 :13 :14 :15 :16 :17
:18 :19 :20 :21 :22 :23 :24 :25
:26 :27 :28 :29 :30 :31 :32 :33
:34 :35 :36 :37 :38 :39

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...